Φόβος απο ισλαμιστές  ακραίου Ισλάμ, σαρίες και Aλ Kάιντα


 

 

Ζητούμε συγνώμη, αλλά αυτή τη σελίδα, δεν

έχει τελειώσει!

 

 

Αναρωτιέστε καθόλου για τους λόγος και αν υπάρχον συμφέροντα για την υφιστάμενα και μεγάλη προπαγάνδα για ισλαμιστές που τάχα θα ελέγχον την βόρεια Αφρική.


80% -90% των αναγνωστών αυτό το site μάλλον θα πάνε σε αυτή τη σελίδα πρώτα, σίγουρα γιατί ο τίτλος θα τραβήξει την προσοχή. Θα αναρωτιέστε γιατί; Επειδή το Ισλάμ σε τίτλο, Aλ Kάιντα και μουσουλμάνων και γενικά η Ισλαμοφοβικη προπαγάνδα πουλάει. Η άνοδος του Ισλαμοφοβια τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή μετά τα δεδομένα του 9/11. Θυμάμαι στην Ελλάδα πριν από 20 χρόνια, οι Άραβες ήταν χαρακτηρισμένα ως τρομοκράτες, κυρίως λόγω των Παλαιστίνη και της αεροπειρατείας τότε, και δεν ακούγαμε τόσο για του Ισλάμ ως τρομοκρατικά. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και πολύ πιο τρομακτικά. Κατευθείαν των ανθρώπων στη Δύση πηγαίνει σε μια τρομακτικό πράγμα και μια θρήσκα που σκότωνε και θέλει να κατάκτηση τον κόσμο και να εκδίδει την σαρίες σαν νομό του σύμπαν. Προπαγάνδα αλλά και φόβος για το άγνωστο.

 

Για να επανέλθω στη θρησκεία και την Ελλάδα, πρέπει να πω την προσωπική μου γνώμη και ελπίζω να μην προσβάλω κανέναν, αλλά εγώ προσωπικά δεν μου αρέσει η μι μετάφραση  τις λέξης του Αλλάχ. Όπως « Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» . Λόγω αυτής της μι-μετάφραση τις λέξης , Η 80% των Ελλήνων πιστεύουν ότι ο Αλλάχ είναι ένας άλλος θεός. Ότι οι μουσουλμάνοι έχουν ένα άλλο θεό που ονομάζεται Αλλάχ, όπως τον Βούδα κτλ.. Οπότε η θα έπρεπε να μεταφράσετε όλη η έκφραση όπως «θεός είναι μεγάλος» ή «Αλλάχ Ου Ακμπάρ» Και δεν πρέπει να είναι ο Αλλάχ είναι μεγάλος.

 

Επομένως, ο κόσμος να κατάλαβε ότι και οι Αραβόφωνοι χριστιανή λένε τη λέξη "Αλλάχ" για την έννοια του "Θεού". Με την διαφορά οι Άραβες Χριστιανοί χρησιμοποιούν τους όρους "Allāh al-ʼab", "al-ibn" και "al-rūḥ al-quds" για τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα αντίστοιχα.
Αυτό μας φέρνει στην διαφορά που ύπαρχε ότι στο Ισλάμ πίστευε ότι ο Χριστός ήταν ένας προφήτης και όχι γιος του Θεού. Η μουσουλμάνοι πιστεύουν στην Παλαιά Διαθήκη και στη Βίβλος. Πιστεύουμε στον Αδάμ, ο Νώε, Αβραάμ, ο Μωυσής, ο Δαβίδ, και βέβαια ο Ιησούς. Το Ισλάμ πιστεύει σχεδόν στα πάντα, με λίγες και ορισμένες διαφορές που έχει με την παλαιοχριστιανική εκκλησία έχει λάβει μεταξύ 30AD-323AD. Στην πραγματικότητα, σε ένα αληθινό σπίτι μουσουλμάνων, θα πρέπει να υπάρχουν τα τρία ιερά βιβλία, την Παλαιά Διαθήκη, η Βίβλος και το Κοράνι. Και έτσι λέει το Κοράνι.
 

Οι άνθρωποι έχουν πάντα την τάση να είναι σε ομάδες, μερικές φορές νομίζω ότι είμαστε σαν σκυλιά. Έχουμε την ανάγκη να ανήκουμε σε μια οντότητα, μια ομάδα. Η ομαδοποίηση είναι κάλο αλλά μπορεί να είναι και κακό, ιδίως όταν γίνονται φανατικοί και βίαιη. Μπορείτε να δείτε ότι κάποια στιγμή με ποδοσφαιρικές ομάδες, Παναθηναϊκού και ολυμπιακός, ή άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που μπορεί να αλληλοσκοτώνονται, εάν δεν τους σταματήσει κανίς .. γιατί; Επειδή βρήκαν κάτι που είναι διαφορετικοί. Αλλά αν όχι ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να είναι ένα πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκουν, ή διαφορετικές ιδεολογίες, ή διαφορετικές πόλεις, ή χρώμα, την αυθεντικότητα, και φυσικά και θρησκεία. Ποτέ δεν ξέρεις που θα μπορούσαμε να αρχίσουμε πολέμους μεταξύ ξανθιές και μελαχρινές. Αυτό παράλογο και αστείο ακούγετε, αλλά και για τα υπόλοιποι θα πρέπει να νιώθουμε πώς είναι γελοίο και παράλογο. Ναι, έχουμε την τάση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρούμε τα πράγματα που μας χωρίζουν, πράγματα τα οποία διαφέρουμε, αντί να ψάχνομε για τα πράγματα που μας ενώνουν όλος.
 

 

   
   

 


Η επανάσταση του λαό! προγραμματισμένη ή από τύχη των γεγονότων μαζί; Προσωπικότητα και κυβέρνηση Καντάφι, Ιδεολογία ή μια νέα θρησκεία; Δυτικές σχέδια & θεωρίες συνωμοσίας Ισλαμιστές, ακραίου Ισλάμ σαρίες και Aλ Kάιντα

 

 


ΑΡΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ